Om Thermo-Floor AS

Thermo-Floor AS fyller 25 år i 2017

Thermo-Floor AS fyller 25 år i 2017.

Hurra for deg som fyller ditt år!

Forventet levealder for kvinner og menn har økt kontinuerlig de siste 170 åra. For bedrifter derimot har det gått i motsatt retning. I 1935 var en bedrifts gjennomsnittlige levetid 95 år, mens den i dag er 15. Selskaper går overende i stor skala. Hvorfor? Jo, fordi man ikke evner å skape høyere verdi enn konkurrenten.

Kundens opplevde verdi må være høyere enn prisen vi forlanger. For å lykkes er innovasjon og produktutvikling det viktigste arbeidet vi kan bedrive. Vi må kunne tilby nye løsninger som dekker kundens behov på en bedre måte.

«Alle har talent når de er femogtyve. Problemet er å ha det når man er femti»
-Edgar Degas.

Nå står vi på terskelen til Thermo-Floors neste 25 år. Vi er ferdig med oppveksten. Thermo-Floor AS startet med én ansatt i Håkon Forberg og ett varmeprodukt. I dag er vi 17 ansatte og har et produktsortiment som spenner over 1.100 produkter. Fortsatt er gulvvarmeprodukter i sentrum for utvalget vårt, men vi er også godt i gang med å bevege oss inn på et spennende marked for fremtiden: produkter for smarthus. Innovasjon blir vår nøkkel for å lykkes også de neste 25 årene. Vi er gamle nok til å vite hva vi gjør, men fortsatt unge nok til å kaste oss i det.

Uansett fremtid – den er elektrisk - og slik skal vi sørge for at Thermo-Floor AS også runder 50.

KUNDENE VÅRE

Vår største kundegruppe består av elektroinstallatører i hele Norge, og vi jobber også en del mot industrikunder. Vi har en aktiv innkjøpspolitikk og leverandørutvikling. Dette sikrer vårt fokus på hele tiden å kunne tilby nye produkter og tjenester, både mot nåværende og nye kunder og markeder.

VÅRE TJENESTER

Alle målsatte tegninger fra våre kunder beregnes av oss, og ved forespørsel utarbeider vi også en leggeanvisning. Vi har salgskonsulenter som stadig er på Norges-turné, og de kan være behjelpelige med å legge demonstrasjonsgulv. Vår lange erfaring skal hele tiden ligge i bunn som et gode for kundene våre, uten ekstra kostnad for sluttkunde eller våre elektroinstallatører.

FREMTIDEN

Vårt hovedsatsningsområde vil fortsatt være elektriske varmesystemer i forskjellige utgaver, da disse byr på mange fordeler både for økonomi og miljø. Å holde oss oppdatert på termostater og varmestyring tilknyttet varmesystemene vil også være viktig for oss.

Et annet spennende satsningsområde for oss er smarthussystemer. Det er svært interessant å få være en del av utviklingen for trådløse styringssystemer, der du enkelt kan styre både varme, lys og andre elektriske enheter i hjemmet. Dette er teknologi for fremtiden og et område som vi ønsker å satse videre på!

PRODUKTENE VÅRE

Fortsatt er varmekabelmatter vårt viktigste produkt, men vi tilbyr også tradisjonelle varmekabler og varmefolie. Vi har i tillegg mange typer selvbegrensende kabler, blant annet for snøsmelting og frostsikring. Å sikre områder utendørs mot ising og andre vinterlige utfordringer er viktig, og vi har alle produktene du trenger til dette. Vi har et bredt utvalg av termostater, både til innendørs og utendørs bruk.

Vårt produktsortiment innen smarthussystemer øker dag for dag, og vi tilbyr nå det meste du trenger for å kunne styre hjemmet ditt fra hvor du enn måtte befinne deg.

Vi har også et omfattende utvalg av produkter som naturlig hører inn i elektrobransjens sortiment, for eksempel limpistoler, festemateriell og ulike former for verktøy.


FIRMAINFORMASJON

Juridisk navn og organisasjonsnummer:

Thermo-Floor AS
Org. nr:
 982 410 762

 

Post- og besøksadresse:

Østre Totenvei 24
2816 Gjøvik
Norway


Kontaktinformasjon:

Tel.: +47 61 18 77 77
Fax: +47 61 18 77 70 
E-post: post@thermo-floor.no

  • Følg oss i sosiale medier
  • B