Ville det ikke vært fint å kunne gå tørrskodd inn fra bilen hvis det er glatt og isete ute?

KUNSTEN Å HOLDE SEG VARM

Siden vi var små har vi lært ulike teknikker for å holde kroppen varm - ferdigheter som har utviklet seg med alderen, nedarvet fra de som har gått foran oss.

Turene i skogen med fatter hvor romme skisko skulle holde på varmen, og hvordan koppen med kakao tinte kalde fingre. Hvordan bestefar sverget til bjørkeved og alltid startet morran med knallhard fyring for at temperaturen skulle være levelig når han kom hjem fra skiftet. Kulde halve året gjør noe med folk, du blir interessert i effektive måter å holde varmen på. Kobler du det med interesse og naturlige forutsetninger for elektrisitet, er det ikke uten grunn at Norden er ledende på varmeløsninger og styring av disse.
Tidene forandrer seg, og med den teknologien, men behovet for varme er konstant, uansett hvordan eller hvor du bor. Læren som tidligere gikk i arv blir nå erstattet med avanserte tekniske løsninger for styring av varme i såkalte smarte hjem. Og uansett fremtid -den er elektrisk -og vi må fortsette å alltid utvikle bedre løsninger for de som kommer etter. For det å holde seg varm er en kunstform og en tradisjon, en arv vi holder svært høyt.