Bærekraft og miljø i Thermo-Floor

Thermo-Floor AS arbeider målrettet for å være en positiv kraft i samfunnet rundt oss og bidra til nyskaping.
Vi forplikter oss til å medvirke til en bærekraftig samfunnsutvikling og redusere miljøpåvirkning forbundet med våre aktiviteter. Vårt mål er å ta vare på miljøet og menneskene, samtidig som vi skaper verdier, vekst og innovasjon.

 

Gjennom et tett samspill med våre ansatte, kunder, leverandører, eier, styret og andre interessenter bidrar Thermo-Floor AS til at helse, miljø og sikkerhet har førsteprioritet i vår virksomhet. FNs bærekraftmål er en felles, global arbeidsplan for myndigheter, sivilsamfunn og næringsliv frem mot 2030. Vi holder fokus på dette i vårt arbeid, og gjør vårt beste for at verdenssamfunnet skal nå disse målene.

 

Ved å innlemme fremtidsrettede tenkemåter i alle ledd av vår virksomhet, ønsker vi å oppnå en organisasjon hvor våre ansatte, kunder og leverandører kan trives og vokse. Sammen skal vi arbeide mot et felles mål - en bedre og mer bærekraftig fremtid.

FNs bærekraftsmål

Thermo-Floor AS' ansatte og ledelse har sammen bestemt at vi skal fokusere på disse målene som er nedfelt i FNs strategi om bærekraftig global utvikling

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.