God helse og livskvalitet

«Sikre god helse og fremme livskvalitet for alle, uansett alder»

 

God helse er en grunnleggende forutsetning for menneskers mulighet til å nå sitt fulle potensial og for å bidra til utvikling i samfunnet. Hvordan helsen vår er, påvirkes av miljø, økonomi og sosiale forhold og mål 3 inkluderer mennesker i alle aldre og ivaretar alle dimensjonene.

De siste tiårene er det gjort historiske fremskritt på dette området. Likevel har verden en lang vei igjen å gå for å nå alle delmålene. Dette krever en stor innsats fra både sivilsamfunn, næringsliv og politikere. Å få i gang gode systemer for å hindre spredning av smittsomme sykdommer, tilgang til legehjelp og å fremme gode levesett er grunnleggende for å nå målene. Videre vil målet om å satse på nasjonale helsetjenester og på et globalt system for universelle helsetjenester bli svært viktig.

Satsningsområder hos Thermo-Floor AS:

Helsefremmende arbeidsplass.

Vi arbeider kontinuerlig med å forebygge at ansatte får skader, plager eller sykdom av sitt arbeide. Thermo-Floor holder til i nye lokaler med moderne utstyr.

Alle ansatte har helseforsikring som gjør at de får rask tilgang til helsehjelp. Dette inkluderer legehjelp, fysioterapi og psykolog. Mål for sykefravær i 2022 er 2,0 %.

Godt arbeidsmiljø.

Livskvalitet påvirkes av arbeidsmiljøet. Thermo-Floors arbeidsmiljø preges av mangfold og inkludering. En variert ansattgruppe bidrar til kompetanse, erfaring og kvalitet som kommer både ansatte, kunder og leverandører til gode.

Sikker arbeidsplass

Thermo-Floor er en bedrift med god økonomi noe som gjør at de ansatte har sikre arbeidsplasser.

Samfunnsansvar

Thermo-Floor støtter både idrettslag og frivillige organisasjoner. I 2022 har blant annet Kreftforeningen og Sportsklubben Gjøvik-Lyn mottatt støtte fra Thermo-Floor.

Lærlinger

Thermo-Floor er en godkjent lærebedrift og har 1 lærling i 2022.

Sikkerhet på veien

Ansatte i Thermo-Floor skal føle seg trygge på veien når de er på jobbreise. Våre biler er av de nyeste og sikreste modellene.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.