Sponsorater

Vi i Thermo-Floor AS er klare på vårt ansvar som del av samfunnet, både som bedrift og som enkeltmennesker. Vi ønsker å gi vårt bidrag til at mennesker kan føle seg ivaretatt, og å hjelpe dem opp og frem.

 

Som bedrift har vi valgt ut noen saker som står vårt hjerte nær. Disse sakene får kontinuerlig støtte fra oss, og vi er sikre på at midlene kommer frem. For oss er det langvarige engasjementet viktig, slik at vi kan følge med på utviklingen av prosjektene vi støtter.

 

Vi har valgt å fordele våre sponsormidler på to hovedsaker:

  • Utviklings- og bistandsarbeid i Nepal via Forut, en organisasjon med lokal forankring på Gjøvik
  • Støtte til lokale idrettsklubber, hovedsaklig i deres arbeid med barn og unge.

Gjøvik LYN

Bistandsorganisasjonen FORUT

 

FORUT er en norsk bistandsorganisasjon som jobber for å medvirke til sosial mobilisering av fattige og undertrykte i deres kamp for bedre levekår og grunnleggende menneskerettigheter, gjennom bistandstiltak, holdningsskapende virksomhet og politisk bevisstgjøring.
FORUTs oppdrag er å mobilisere, organisere og gjøre folk, spesielt kvinner og barn, i stand til å utvikle sitt potensial. De skal kunne kreve sine rettigheter og bekjempe fattigdom, urettferdighet og undertrykkelse med demokratiske og fredelige midler. FORUTs mål er at folk får reell makt til å endre sine liv.


-Tekst fra FORUTs hjemmeside
https://www.forut.no/

Gjøvik LYN

Lokal idrett

 

Den lokale idretten i Gjøvik har en lang og ærerik historie, og har stått sentralt i fritidstilbudet for kommunens innbyggere. Thermo-Floor AS har valgt å støtte de lokale idrettsklubbene, spesielt i sitt arbeid med å rekruttere barn og unge til en aktiv hverdag. Slik skapes det samhold og trivsel, noe som gir grobunn også for de som vil satse videre på idrett i fremtiden.

 

Thermo-Floor AS får ofte forespørsler om å sponse ulike foreninger, organisasjoner og tiltak. Vi håper på forståelse for at vi har valgt å bruke våre midler til å støtte tiltakene vi har beskrevet ovenfor.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.