PERSONVERNERKLÆRING

Personvernerklæring Thermo-Floor AS

 

1. Formålet med å samle inn personopplysninger

Formålet med Thermo-Floor AS’ innhenting av personopplysninger er at du som representant for en bedrift, eller som privatperson, skal kunne kjøpe varer hos Thermo-Floor AS. Vi lagrer dine personopplysninger slik at vi hos Thermo-Floor AS skal kunne gi deg best mulig kjøps- og kundeservice, hjelp i forbindelse med feilsøking, returer av produkter samt eventuelle reklamasjoner.

Behandlingen av personopplysningene dine skjer i henhold til personopplysningsloven 2018, bokføringsloven, regnskapsloven og eventuelle andre relevante lover.

Etter personopplysningsloven har Thermo-Floor AS rollen som behandlingsansvarlig. Noen av personopplysningene vi behandler lagres på servere og systemer som Thermo-Floor AS leier av tjenesteleverandører. I disse tilfellene vil tjenesteleverandøren være databehandler for de opplysningene som lagres på deres servere og systemer.

 

2. Hvilke opplysninger samles inn?

Thermo-Floor AS behandler personopplysninger du har oppgitt i kontakt med oss eller som vi har samlet inn i forbindelse med tidligere forretningsforhold (for eksempel kjøp og tilbudsforespørsler). Det kan være opplysninger som navn, adresse, e-post og telefonnummer. For å sikre at Thermo-Floor AS har korrekte opplysninger om deg blir disse opplysningene sjekket mot eksterne kilder som for eksempel ditt selskaps nettsider, adresseregister o.l. Dersom det i våre systemer ikke registreres aktivitet på dine personopplysninger på tre (3) år, blir opplysningene anonymisert. Thermo-Floor AS verken samler inn eller lagrer sensitive personopplysninger slik som fødsels- og personnummer for våre kunder eller leverandører.

Thermo-Floor AS behandler opplysninger fra dine kjøp, tilbud og andre forespørsler. Dersom du handler gjennom nettbutikken mottar Thermo-Floor AS informasjon om beløp, produkter, dato, tidspunkt samt leverings- og fakturadresse. I tillegg kan det også være bestillingsreferanse og andre detaljer ved den enkelte ordre.

Nettbutikken lagrer informasjonskapsler (cookies). Opplysningene som samles når du besøker siden, brukes også til å vise deg relevant innhold knyttet til ditt besøk og eventuelt tidligere besøk. Dette gjelder ikke utenfor thermo-floor.no (og underliggende domener).
 

 

3. Hvordan bruker Thermo-Floor AS dine opplysninger?

Thermo-Floor AS og våre tjenesteleverandører kan bruke opplysningene som er registrert enten av deg eller opplysninger som oppstår gjennom ditt kundeforhold hos oss, for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne skreddersy våre tjenester til deg.

En grunnleggende behandling av din kontaktinformasjon er eksempelvis kontakt i forbindelse med utsendelse av tilbud fra våre selgere, møtebooking, håndtering av ordre (herunder ordrebekreftelser og leveringsbekreftelser), retur og reklamasjoner samt generell kundeservice.

Thermo-Floor AS bruker opplysningene for å sende deg tilbud og kommunikasjon i nyhetsbrev i tråd med de samtykker du har gitt. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt.

Dersom du ønsker nyhetsbrev må du godkjenne det i en egen lenke. Denne lenken vil du finne nederst i alle våre nyhetsbrev. Dersom du ikke ønsker nyhetsbrev kan du endre dette på samme sted eller ved å sende oss en e-post til personvern@thermo-floor.no.

Vi vil i løpet av sommeren 2018 oppgradere våre systemer slik at du på en egen side vil kunne melde deg av nyhetsbrev, eller eventuelt selv velge hvilken type informasjon du ønsker å motta.

Detaljert kjøpshistorikk oppbevares i inntil fem år etter krav i bokføringsloven. Denne informasjonen anonymiseres etter fem år.

Dersom du melder fra til oss at du ikke lenger ønsker å være oppført som kunde eller leverandør slettes alle opplysninger om deg utover de opplysninger som bokføringsloven og regnskapsloven krever lagret.
 

 

4. Tredjeparter/samarbeidspartnere

Personopplysninger kan deles og behandles av Thermo-Floor AS’ samarbeidspartnere. Dette er blant annet leverandører av digitale tjenester, CRM-systemer (Customer Relations Management), bank, logistikk, ERP og regnskap. Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger etter instruksjoner gitt av Thermo-Floor AS i henhold til databehandleravtaler med Thermo-Floor AS.

Thermo-Floor AS kan i visse tilfeller, regulert av lovverk, også levere opplysninger til myndighetene.
 

 

5. Sikkerhet

Nettstedet benytter SSL-sertifikat (for HTTPS). Dette sikrer blant annet kommunikasjonen mellom nettstedet og besøkende slik at ingen skal kunne lese eller endre på informasjon som utveksles. I tillegg sikrer dette identiteten til nettstedet. Servere driftes hos leverandører der det løpende gjøres nødvendige oppdateringer og sikkerhetstiltak.
 

 

6. Statistikk

Alle besøk på våre nettsider og nettbutikk (thermo-floor.no – inkludert subdomener) etterlater elektroniske spor. Thermo-Floor AS analyserer opplysninger, som blant annet aktivitet på thermo-floor.no og våre sider i sosiale medier.

Opplysningene blir ikke brukt til å identifisere deg som person. Thermo-Floor AS bruker opplysningene til å lage statistikk som viser for eksempel hvilke sider som er mest besøkt og lest, omsetning og populære produkter. Dette gjøres for å spore trender, respons i forbindelse med kampanjer etc.


Google analytics

Thermo-Floor AS bruker Google analytics for å kjøre inngående analyse av våre nettsider.
 

 

7. Sosiale Medier

thermo-floor.no og eventuelle subdomener kan inneholde funksjoner for sosiale medier. Slike funksjoner kan i enkelte tilfeller registrere IP-adressen din og de sidene du åpner på vårt nettsted. De kan lagre informasjonskapsler for at funksjonene skal fungere som tiltenkt. Funksjoner for sosiale medier driftes enten av en tredjepart eller direkte på nettstedet vårt. Din bruk av slike funksjoner er underlagt personvernerklæringen til selskapet som leverer dem.

Dersom du er privatkunde vil du når som helst kunne logge deg inn på siden og gå inn på «Kundesenter». Alternativt kan du sende en e-post til personvern@thermo-floor.no for å oppdatere kontaktopplysningene dine eller endre innstillingene for hvordan du foretrekker å motta utsendelser.
 

 

8. Endringer

Thermo-Floor AS kan endre samtykke- og personvernerklæring for å følge nye og oppdaterte rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger.

Ved endringer som krever samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår når du logger på thermo-floor.no før endringene iverksettes.

I samarbeid med vår juridiske rådgiver vil vi i flere omganger kunne justere denne personvernerklæringen i løpet av 2018 uten ytterligere varsling av dette.
 

 

9. Dine rettigheter

Rett til korrigering

Du kan endre dine kontaktopplysninger etter innlogging i «Kundesenter» på våre nettsider.

 

Rett til endring av samtykke.

Du kan se personopplysningene vi har lagret om deg under «Kundesenter» (XML-format) når du er innlogget i nettbutikken. Du har også innsyn i kjøpshistorikken din eller til den bedriften du representerer. Thermo-Floor skal kontaktes via personvern@thermo-floor.no dersom du krever å få endret opplysninger som du ikke selv kan endre ved innlogging på thermo-floor.no. Merk e-posten med «personopplysninger».

Dersom du ikke ønsker å motta nyhetsbrev kan du sende en e-post til personvern@thermo-floor.no.

Thermo-Floor vil i løpet av sommeren 2018 oppgradere våre systemer slik at du på en egen side vil kunne melde deg av nyhetsbrev, eller eventuelt selv velge hvilken type informasjon du ønsker å motta.

 

Rettighet til overførbarhet

Du har rett til å få en kopi av personopplysningene dine. Denne informasjonen kan lastes ned i XML-format under «Kundesenter» på våre nettsider (fordrer innlogging).

 

Rett til tilgang

Du har til enhver tid rett til å be om informasjon om personopplysningene vi oppbevarer om deg. Kontakt oss på personvern@thermo-floor.no og du vil få tilsendt personopplysningene dine via e-post.

 

Rett til sletting

Du har rett til å slette personopplysninger behandlet av Thermo-Floor AS når som helst, bortsett fra i følgende situasjoner:

  • du har en pågående sak knyttet til retur eller reklamasjon
  • du har en åpen bestilling som ikke er sendt ennå eller bare er delvis sendt
  • du har uoppgjort gjeld hos Thermo-Floor AS, uavhengig av betalingsmetode
  • du mistenkes for eller har misbrukt Thermo-Floor AS’ tjenester i løpet av de siste fire årene
  • gjelden din har blitt solgt til en tredjepart i løpet av de siste tre årene, eller i løpet av det siste året for avdøde kunder

Dersom du melder fra til oss at du ikke lenger ønsker å være oppført som kunde/kontaktperson slettes alle opplysninger om deg utover de opplysninger som bokføringsloven og regnskapsloven krever lagret.

Er du uenig i hvordan vi behandler dine personopplysninger, eller har spørsmål til behandlingen, kan du sende e-post til personvern@thermo-floor.no og merke den med «Personopplysninger».

Hvis du ikke er fornøyd med Thermo-Floor AS sin behandling og bruk av personopplysningene dine, og/eller svarene vi har gitt deg, har du rett til å klage til Datatilsynet.
 

 

10. Ansvarlig

Thermo-Floor AS er ansvarlig er for personopplysningene dine i henhold til gjeldende personvernlovgivning.

Firmaopplysninger

Thermo-Floor AS
Østre Totenvei 24,
2816 GJØVIK

E-post: post@thermo-floor.no / personvern@thermo-floor.no
Telefon: 61 18 77 77
Organisasjonsnummer: 982 410 762 MVA
Nettbutikk: thermo-floor.no (inkl. eventuelle subdomener)

Erklæring utferdiget mai 2018, oppdatert 5. juni 2018. Versjon 2018A.

 

Du kan også laste ned vår personvernerklæring her

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.