VARME I ALLE ROM

Varmekabler kombinert med styringssystemer sørger for effektiv energibruk og gir deg mulighet for å styre varmen etter behov i de rommene du oppholder deg i. God og behagelig romtemperatur er viktig for hjemmekosen, og jevn varme kan enkelt oppnås med elektrisk gulvvarme. Du slipper kalde og varme soner i rommet og ikke minst sløsing av energi. Varmekabler er en av de mest effektive metodene for rask og nøyaktig grunnvarme. Med styrt varme i alle rom holder du deg husvarm i egen bolig, og skaper lune omgivelser for deg og resten av familien.

 

TFP Varmekabelmatte

Lavtbyggende varmekabelmatte som parkettunderlag.

TFP er et ideelt produkt for parkett og laminat. TFP varmekabelmatte sørger for komfortvarme i alle rom. TFP brukes i stedet for tradisjonelt parkettunderlag, og legges i kombinasjon med TFP underlagsmatte. Kombinasjonen bygger ikke mer enn 4-4,5mm.

TFP varmekabelmatte har 2 stk. 1,4mm tykke varmekabler som ligger i serpentiner med 50mm avstand mellom kablene. Varmekablene ligger laminert mellom to lag forsterket aluminiumsfolie. Aluminiumsfolien sikrer rask og jevn varmefordeling.

 

Bruksområder

Komfortvarme i alle tørre rom innendørs. Kan legges rett på undergulv av tre eller betong (bruk alltid underliggende plast ved installasjon på betonggulv i kjeller).

TF Varmefolie

Varmefolie som parkettunderlag

TF varmefolie er et enkelt og prisgunstig alternativ når det skal installeres gulvvarme, enten det dreier seg om nybygg eller rehabilitering.

Varmefolien legges på varmereflekterende isolasjon og kan overdekkes av såvel tregulv som parkett eller laminat. Vi leverer varmefolie i flere effekter og bredder. Varmefolien er ca. 0,3mm tykk. TF varmefolie i kombinasjon med TFV underlag bygger kun 6-7mm i høyden.

TF varmefolie er laget av miljøvennlige materialer og kan enkelt klippes og skjøtes etter behov. Oppvarmingen av et rom med varmefolie går raskt. Ved bruk av en termostat med dag-og nattsenk vil man kunne spare penger ved å redusere temperaturen om natten og på tider av døgnet når ingen er hjemme. TF varmefolie leveres i kartong med et trommelsystem. Dette gjør håndtering og lagring ekstra praktisk. Kartongen holder produktet beskyttet til det skal brukes, og trommelsystemet gjør det enkelt å rulle ut ønsket lengde varmefolie.

 

Bruksområder

Komfortvarme og totalvarme i alle tørre rom innendørs. TF varmefolie er en varmematte til bruk under parkett og laminatgulv.

 

Se produkter

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.