SIKKERHET I HJEMMET

Sikkerhet handler ikke først og fremst om lås og alarm, men om teknologi som bidrar til trygghet hjemme. Du skal være trygg på at barna har kommet vel hjem fra skolen, at du kan bo hjemme så lenge som mulig når du blir eldre, og at du får hjelp om det trengs. For de fleste er heldigvis ikke en vekter det du trenger mest, men noe så enkelt som å sjekke at kaffetrakteren faktisk ble slått av eller at kjelleren ikke har blitt oversvømt mens du er på ferie. Sikkerhet i hjemmet betyr også trygghet på at du har et hjem å bli gammel i.

Glemte du å slå av kaffetrakteren?

Ikke noe problem! Med ett klikk på telefonen kan du skru av trakteren uansett om du er på hytta, i båten eller på jobb. Og skulle du være av det helt distre slaget, kan du sørgefor at trakteren skrur av seg selv når kaffen er klar. Med enkel styring viatelefonen erdet nå slutt på å gjøre vendreise for å sjekke om strykejern, krølltenger eller vaffeljern virkelig var slått av.

Kontroll på vinduer

Med dør- og vindussensorer kan du til enhver tid ha oversikt over hvilke dører, og vinduer som er åpne eller lukket i huset ditt. Du kan få varsel dersom dører eller vinduer åpnes i gitte tidsperioder, og varslene kan styre andre hendelser slik som alarm, eller en melding til din telefon. 

Røyk og brannvarsling

Med Z-Wave kompatible røykvarslere vil du kunne sette i gang prosesser i huset ditt som sikrer varsling og hurtig evakuering. Du vil få beskjed om hvor alarmen går umiddelbart - og alarmen kan iverksette scener som gjør at eksempelvis sirener varsler, lys slår seg på, persienner trekkes fra vinduer, vinduer kan åpnes og dører låses opp. Det er antall enheter og deres bruksområder som setter begrensningene. 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.