STYRING AV VARME I HUSET

Styring av varme og lys er den mest grunnleggende formen for smarthusoppgaver, og antagelig også det som er enklest å starte med. Disse funksjonene er erfaringsvis også de som gir mest igjen i lommeboka. Sentralstyrt nattsenking av varmekabler, panelovner eller varmepumper er andre eksempler. Alt kan styres basert på tid på døgnet, temperatur - eller faktisk også værmeldingen.

Les mer

STYRING AV LYS

Den enkleste formen for lysstyring er å programmere lys til å skru seg av og på automatisk. Dette kan styres på tid eller via bevegelsessensorer, slik at du bare bruker strøm når det trengs. Lyset skrus på når familien våkner klokken syv, og slukker seg selv når sistemann har gått til skolen klokka åtte. Hvis minstemann må en tur på toalettet om natta går lyset i gangen automatisk på, slik at turen frem og tilbake er fri for skumle skygger.

Les mer

SIKKERHET I HJEMMET

Sikkerhet handler ikke først og fremst om lås og alarm, men om teknologi som bidrar til trygghet hjemme. Du skal være trygg på at barna har kommet vel hjem fra skolen, at du kan bo hjemme så lenge som mulig når du blir eldre, og at du får hjelp om det trengs. For de fleste er heldigvis ikke en vekter det du trenger mest, men noe så enkelt som å sjekke at kaffetrakteren faktisk ble slått av eller at kjelleren ikke har blitt oversvømt mens du er på ferie. Sikkerhet i hjemmet betyr også trygghet på at du har et hjem å bli gammel i.

Les mer

DIN DIGITALE HYTTESERVICE

Aldri mer kald hytte og frosne rør - fra nå kan du overlate hytta til seg selv. Med smarthusstyring av hytta kan du sette på varmen ved avreise hjemmefra og sørge for at badstua og badestampen har akkurat rett temperatur ved ankomst. Via kameraet på veggen kan du forsikre deg om at du slipper å måke vei frem døra og at hytta ikke har hatt ubudne gjester. Men ved til peisen må du fortsatt hugge selv….

SLIPP INN DE DU VIL - NÅR DU VIL

Med en smarttelefon og Danalock eller ID Lock kan du slippe inn barna, gjester, håndverkere eller til og med svigermor, uansett hvor i verden du måtte befinne deg. Familien kontrollerer selv låsen fra der dere er, og dere kan være trygge på at ingen slipper inn uten deres tillatelse. Slik har du alltid en «nøkkel under matta».

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.