DE MEST AVANSERTE TERMOSTATENE

La termostatene snakke sammen og selv justere varmen! Multireg Z-Wave er en elektronisk termostat med flere funksjoner og mulighet for to følere. Den innebygde trådløse funksjonen sørger for at termostatene kan jobbe i team, og sammen skape et godt inneklima i hele huset. Dette bidrar til både økt komfort og lavere strømregning.

 

Termostatene har ingen synlige knapper eller svinghjul, kun rene flater og en berøringsskjerm som kler ethvert rom. Z-Wave-termostater utgjør en del av ditt smarthus, og inngår i systemet bestående av en kontrollenhet og ulike Z-Wave-enheter.

 

KOMBINER FARGENE

I og med at mange av våre termostater kommer i både hvit og sort utgave, står du fritt til å kombinere rammer og fronter slik du vil. Velg hvit ramme med sort termostat eller motsatt for et spenstig uttrykk, eller gå for det tradisjonelle med helhvitt eller helsort.

 

DE SISTE DETALJENE

Hvilken type Multireg eller Heatit termostat du velger avhenger av flere ting. Hvilke funksjoner du ønsker at termostaten skal ha er naturligvis den viktigste faktoren, men utseende og brukervennlighet spiller også inn. Vi har et bredt utvalg av termostater, noen med svinghjul - andre med LCD-skjerm.

 

FARGER

Termostatene i vår Multireg- og Heatit-serie kommer enten i hvitfargen RAL 9010 som matcher Elko RS16-ramme eller i RAL 9003 som matcher Schneider Exxact-rammer. Multireg® standardtermostat og Multireg® LCD2 samt Heatit Z-Wave termostat og Heatit Z-TRM2 er tilgjengelig i begge hvitfargene. Mange av våre termostater kan også leveres i sort farge ved å kjøpe et plastkit i tillegg.

 

RENERE OVERFLATE MED DEKSEL

Med et deksel over displayet får du et rent og stilig utseende på termostaten. Dekselet skjuler displayet, beskytter det mot støt o.l. og gjør termostaten mindre fremtredende i interiøret forøvrig. Dekselet leveres i hvitt og sort til Multireg standardtermostat.

 
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.