Miljøfyrtårn

Norges mest brukte sertifikat for å dokumentere miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Thermo-Floor AS ble i april 2013 miljøsertifisert gjennom stiftelsen Miljøfyrtårn. Vi har tilfredsstilt alle Miljøfyrtårn-kravene for vår bransje. Det betyr at vi kan dokumentere at vi tilfredsstiller og følger de strenge kravene innen arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk.

 

Klima-og miljørapporten fra foregående år får du om du henvender deg til oss.


RENAS

Norges ledende EE-returselskap
RENAS er landets ledende EE-returselskap med 170 innsamlere og 15 behandlingsanlegg over hele landet. RENAS samler årlig inn nærmere 50 000 tonn elektrisk og elektronisk avfall (EE-avfall) og ivaretar innsamlingsansvaret til 2900 produsenter og importører av EE-produkter. Thermo-Floor AS er tilsluttet RENAS AS. Som medlem av RENAS ivaretar bedriften det lovpålagte ansvar som importører og produsenter av elektriske og elektroniske produkter har til å sørge for innsamling og miljøriktig behandling av kasserte produkter.

Les mer om Renas her »


Grønt Punkt Norge

Vi tar miljøansvar ved å delta i en returordning for brukt emballasje. Til sammen sørger medlemsbedriftene i Grønt Punkt Norge for at Norges CO2-utslipp reduseres med 350 000 tonn hvert år!


Du kan gjøre ditt ved å levere brukt emballasje til gjenvinning!
Tenk miljø - Kildesorter emballasjen!
Du kan lese mer på http://www.grontpunkt.no

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.