Åpenhetsloven

Åpenhetsloven og aktsomhetsvurderinger

Thermo-Floor AS jobber for å sikre ansvarlighet i egen virksomhet og i våre verdikjeder. Aktsomhetsvurderinger i Thermo-Floor AS skal sikre at vi respekterer menneskerettigheter, sysselsetting og forholdet mellom partene i arbeidslivet, miljøvern, bestikkelser og korrupsjon, offentliggjøring av opplysninger og forbrukerinteresser i henhold til vår menneskerettighetspolicy.

 

Vi foretar regelmessige evalueringer av våre produktleverandører, produktkategorier og geografiske områder. Thermo-Floor AS vurderer, så langt det er mulig, risikoen for at noen av våre produktleverandører bryter med menneskerettighetene, velger løsninger og materialbruk som ikke er bærekraftige eller opptrer i strid med økonomisk lovgivning.

 

Thermo-Floor AS har stort fokus på ansvarlig innkjøp, og vi har forpliktet oss til at vi alltid skal ivareta miljø, arbeidstakeres rettigheter, samt være i henhold til lover og regler. Dette er også innarbeidet i innkjøpsavtaler med leverandørene våre, og er etablert kulturelt i organisasjonen og inkludert i våre etiske retningslinjer. Dette for å sikre ansvarlighet hos forretningsforbindelser og i hele vår leverandørkjede.

 

Denne rapporten beskriver hvordan Thermo-Floor AS sikrer gjennomføring av aktsomhetsvurderinger på menneskerettigheter i egen virksomhet og i våre verdikjeder. Rapporten er blitt utarbeidet i tråd med bestemmelsene i lov om virksomheters åpenhet og arbeid med grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold («Åpenhetsloven») og oppsummerer Thermo-Floor AS sine prosedyrer og retningslinjer for å sikre menneskerettigheter og gode arbeidsforhold, samt vår implementering og resultatet av våre aktsomhetsvurderinger. 

Åpenhetsrapport 2024

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.