Thermo-Floor AS 1992 - 2016

 

HURRA FOR DEG SOM FYLLER DITT ÅR!

Forventet levealder for kvinner og menn har økt kontinuerlig de siste 170 årene. For bedrifter har det derimot gått i motsatt retning. I 1935 var en bedrifts gjennomsnittlige levetid 95 år, i dag er den 15. Selskaper går overende i stor skala. Hvorfor? Hovedsaklig fordi man ikke evner å skape høyere verdi enn konkurrenten. 
Varens eller tjenestens opplevde verdi må være høyere enn prisen som forlanges. For å lykkes er innovasjon og produktutvikling det viktigste arbeidet vi som bedrift kan bedrive. Vi må kunne tilby nye løsninger som dekker kundens behov på en bedre måte.

 

«Alle har talent når de er femogtjue. Problemet er å ha det når man er femti» -Edgar Degas.  
Det er der vi står nå, på terskelen til de neste 25. Vi er ferdige med oppveksten. Thermo-Floor AS startet med én ansatt i Håkon Forberg og ett varmeprodukt. I dag er vi 17 ansatte og har et produktsortiment som spenner over mer enn 1.100 produkter. Fortsatt er gulvvarmeløsninger vårt viktigste produkt, men nå tilbyr vi også fremtidens tjenester tilpasset smarte hjem. Innovasjon blir vår nøkkel for å lykkes også de neste 25 årene. Vi er gamle nok til å vite hva vi gjør, men fortsatt unge nok til å kaste oss ut i det som er nytt.

 

Uansett fremtid – den er elektrisk - og slik skal vi sørge for at Thermo-Floor AS også runder 50.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.