Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

KUNDENE VÅRE

Vår største kundegruppe består av elektroinstallatører i hele Norge, og vi jobber også en del mot industrikunder. Vi har en aktiv innkjøpspolitikk og leverandørutvikling. Dette sikrer vårt fokus på hele tiden å kunne tilby nye produkter og tjenester, både mot nåværende og nye kunder og markeder.

VÅRE TJENESTER

Alle målsatte tegninger fra våre kunder beregnes av oss, og ved forespørsel utarbeider vi også en leggeanvisning. Vi har salgskonsulenter som stadig er på Norges-turné, og de kan være behjelpelige med å legge demonstrasjonsgulv. Vår lange erfaring skal hele tiden ligge i bunn som et gode for kundene våre, uten ekstra kostnad for sluttkunde eller våre elektroinstallatører.

FREMTIDEN

Vårt hovedsatsningsområde vil fortsatt være elektriske varmesystemer i forskjellige utgaver, da disse byr på mange fordeler både for økonomi og miljø. Å holde oss oppdatert på termostater og varmestyring tilknyttet varmesystemene vil også være viktig for oss.

Et annet spennende satsningsområde for oss er smarthussystemer. Det er svært interessant å få være en del av utviklingen for trådløse styringssystemer, der du enkelt kan styre både varme, lys og andre elektriske enheter i hjemmet. Dette er teknologi for fremtiden og et område som vi ønsker å satse videre på!

PRODUKTENE VÅRE

Fortsatt er varmekabelmatter vårt viktigste produkt, men vi tilbyr også tradisjonelle varmekabler og varmefolie. Vi har i tillegg mange typer selvbegrensende kabler, blant annet for snøsmelting og frostsikring. Å sikre områder utendørs mot ising og andre vinterlige utfordringer er viktig, og vi har alle produktene du trenger til dette. Vi har et bredt utvalg av termostater, både til innendørs og utendørs bruk.

Vårt produktsortiment innen smarthussystemer øker dag for dag, og vi tilbyr nå det meste du trenger for å kunne styre hjemmet ditt fra hvor du enn måtte befinne deg.

Vi har også et omfattende utvalg av produkter som naturlig hører inn i elektrobransjens sortiment, for eksempel limpistoler, festemateriell og ulike former for verktøy.


FIRMAINFORMASJON

Juridisk navn og organisasjonsnummer:

Thermo-Floor AS
Org. nr:
 982 410 762

 

Post- og besøksadresse:

Østre Totenvei 24
2816 Gjøvik
Norway


Kontaktinformasjon:

Tel.: +47 61 18 77 77
Fax: +47 61 18 77 70 
E-post: post@thermo-floor.no